Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Osmaniye 24°C
Az Bulutlu
Osmaniye
24°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 32°C

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya 27 Mayıs darbesi kapsamında basın bülteni yayınladı

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya 27 Mayıs darbesi kapsamında basın bülteni yayınladı
REKLAM ALANI
A+
A-
28/05/2021 20:54
361

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya 27 Mayıs darbesi kapsamında basın bülteni yayınladı. Kaya açıklamasında,

Yıllar önce demokrasi tarihimize  kara bir çamur çalınmıştır. Bu çamur ile örümcekleşmiş saplantılı zihniyet Milli İradeyi hedef almıştır.   Ülkemiz için mücadele eden demokrasi kahramanları haksız bir şekilde idam edilmiştir. Milletimiz 27 Mayıs Darbesi’ni ülkeye, Aziz Millete, Milli iradeye yapılan en büyük kötülük olarak hatırlayacak. 

ARA REKLAM ALANI

Bir nevi yapılan bu darbe girişimi Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında emin adımlarla ilerlemesini durdurmaya yönelik   bir adımdı. Yine Ülkemize yapılan bu darbe girişimi  Gazi Mustafa Kemal‘in muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine  ihanet anlamına gelmektedir.  Üzülerek söyleyebilirim  ki ! Bu saplantılı zihniyetin küçük de olsa günümüzde kalıntılarını görmek mümkün.

 

Milli iradeyi hiçe saymaya çalışan, demokrasimizi ve bağımsızlığımızı darbeyle tehdit eden, aslı astarı olmayan  yalanlar,  iftiralar, ekonomik kriz yaratma eylemleri, ülkenin evlatlarını birbirine düşürme çabasını,  amaçlayan tüm eylem, senaryo ve düşünceler Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü engelleyemeyecektir.

Demokrasimizi ve bağımsızlığımızı korumak , mazlumların tek umudunu, evimizi, yurdumuzu, göz bebeğimizi, yani Türkiye Cumhuriyeti’ni bu darbeci zihniyete karşı korumak için hep bir adım önde olacağız, olmaya da mecburuz. 

Başta darbeciler tarafından haksız şekilde idama mahkum edilen merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları olmak üzere, 27 Mayıs darbesinin tüm mağdurlarını rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum. ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.